REZONANČNÍ KOTOUČ

REZONANČNÍ KOTOUČ

Přístroj, který eliminuje vliv geologických anomálií jako je podzemní voda, rudné žíly, kruhové zóny, Hartmannovy i Curieho pásy. 

NÁVOD NA POUŽITÍ REZONANČNÍHO KOTOUČE

Rezonanční kotouček je o něco větší než známé hudební CD. Je vyroben z recyklovaného papíru, hliníkové folie s přesnými rozměry a hrubou stranu tvoří speciální křemičitý písek.

Přístrojek pouze zvyšuje intenzitu přirozeného elektromagnetického pole, nezpůsobuje žádné změny nebo odchylky. Proto jej dobře snáší i citlivé osoby nebo malé děti. Zvýšený příliv energie pohání zejména krevní a lymfatický oběh, čímž prospívá k regeneraci a šetří naše srdce.

Rezonanční kotouč lze použít k eliminaci geopatogenních zón, které způsobují například vodní prameny, rudné žíly a všechny ostatní zóny, které se projevují jako nedostatek energie. Přístroj lze používat i ke zvýšení intenzity prostředí nad běžnou úroveň, která se běžně v domech vyskytuje. Skládáním dvou i více kotoučů na sebe se můžeme dostat i na tak vysokou úroveň, kterou máme například na pískové duně v lese u Bzence. V bytě můžete rozmístit více kotoučů, ale dejte je asi 5 m od sebe. Dáme-li je blízko k sobě, vzájemně se ruší.

Rezonanční kotouč můžete používat doma, na pracovišti i na cestách. My máme přístroj v autě pod sedadlem, když jdeme na koncert nebo do divadla, položíme tašku s přístrojem pod křeslo …

Přístroj nevytahujte z obalu a položte jej pouze hrubou stranou směrem nahoru na nějakou vyvýšenou polici, skříň nebo garnýž co nejblíže k místu lůžka nebo kde je to potřeba. Jednou za půl roku setřete prach z obalu. Pokud nedojde k mechanickému poškození, namočení nebo spálení bude vám přístroj sloužit mnoho let.

Do tří let vám přístroj vyměníme v případě skryté vady, tři měsíce máte na vlastní testování a v této době jej můžete vrátit bez udání důvodu. V případě jakéhokoliv dotazu pište na adresu jiri.maxera@seznam.cz nebo volejte na linku 572591557.

Mnoho zdraví a pozitivní energie vám přeje

Jiří Maxera

www.dobravlna.cz

Cena: 130 CZK
U zboží zvolte Přidat do oblíbených.
Košík je prázdný.
zboží v e-shopu: 80 e-shop systém banan.cz